Litteratur - clairvoyante

Gå til indhold

Hoved menu:

Clairvoyance
Litteratur om clairvoyance og healing

Anbefalelsesværdige bøger om clairvoyance og healing:

ØRNEN OG ROSEN
Rosemary Altea er clairvoyant og psykisk medie. ØRNEN og ROSEN er den fascinerende beretning om hendes møde med guiden Grå Ørn, om hendes udvikling fra 1980, hvor hendes psykiske evner brød frem, og til i dag, hvor hun er internationalt anerkendt.

SINDETS ENERGI
Betty Shine, er en bemærkelsesværdig kvinde. Hendes clairvoyante evner til at diagnostisere sygdomme, hendes healende kraft og sans for sindets energi, har gjort hende til Englands healer nr. 1. I Sindets Energi fortæller hun om sin egen historie og udvikling som medium, healer og clairvoyant; hvordan hun blev klar over sine evner, og hvordan hun blev i stand til at hjælpe andre med dem.

SINDETS MAGISKE KRAFT
Betty Shine, Englands Healer nr. 1, udvider i sin bog, Sindets Magiske Kraft, de okkulte cirkler til også at omfatte de magiske krafter, som alle har mulighed for at udvikle til hjælp for os selv og andre, og hun besvarer nogle af de utallige spørgsmål hun får stillet, siden hendes første bog Sindets Energi udkom.

MED CLAIRVOYANTEN PÅ ARBEJDE
Dilys Gater, er praktiserende clairvoyant. I denne bog fortæller hun gennem mere end 50 case-stories hvordan hun kan "se" ind i sine klienters fortid, nutid og fremtid. Hvordan hun som medium er i stand til at komme i kontakt med de døde. Hvordan hun kan gå tilbage til tidligere liv, som klienterne har oplevet og hvordan hun som healer giver mennesker trøst, tro og styrke.

ÅNDELIGE FÆNOMENER... NEDE PÅ JORDEN
Clairvoyant Kjeld Petersen. Han har skrevet denne bog for, med fæstning i det jordnære, at forsøge at give læseren en vision om, at den åndelige dimension ikke er så kompliceret, men snarere er et helt naturligt element i vores hverdag. Bogen indeholder en beskrivelse af hans opfattelse af den åndelige dimension, beretninger om åndelige fænomener, såsom fortabte sjæle. Bogen er skrevet i et sprog, som enhver kan forstå.

BUDSKABER FRA HIMLEN
James Van Praagh, det amerikanske medium beretter om sine psykiske evner og om sine mange seancer hvor han formidler budskaber fra afdøde til deres efterladte. Vidnesbyrd om livet efter døden.

HEALING - kraften der helbreder
Davis Harvey. Denne fascinerende og stadig aktuelle bog skildrer åbent historien om healing set indefra og fortæller om, hvordan healing har klaret sig igennem voldsomme religiøse forfølgelser og kraftig modstand fra lægevidenskabens side og nu fremstår som en troværdig og virkningsfuld terapi. "Kraften der helbreder" gør - i lyset at statistisk undersøgelse - detaljeret rede for, hvordan healing virkelig opleves.

HVOR SJÆLEN HAR SÆDE
Gary Zukav I denne bog søger forfatteren at sætte ord på den enorme og fortættende evolutionsproces vi er inde i. Hidtil har vores oplevelse af verden været baseret på de fem sanser. Denne opfattelse er gradvis ved at blive erstattet af autentisk magt, der er funderet på den åndelige verdens værdier, på en multisensorisk opfattelse. Bogen forklarer også om Skabelse, Ansvar og Kraft, Evolution, Karma, Ærbødighed, intuition, Lys, Intention, Egne Valg, Illution og Kraft og Tillid.
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu